dilluns, 30 de novembre del 2009

AVALUACIÓ PI

24 de novembre de 2009

Avui a la reunió amb l'EAP, sorgeixen molts dubtes sobre l'avaluació dels nens,  sobretot dels alumnes amb PI. Els estudiants que tenen un PI, poden acreditar com qualsevol altre estudiant?  Aquest és un tema, que no tenen clar des de l'escola, i la psicopedagoga li demana més informació a l'EAP. Aquesta, li explica, que d'aquí uns dies, des del Departament d'Ensenyament, als EAP els hi faran una formació sobre aquest tema i que ja li portarà més informació.

Mentre, però, consulten la normativa, la llei.

Tant la psicopedagoga com l'EAP, coincideixen en la importància de consultar-la, i si cal, estudiar-la.

Us adjunto l'adreça, per poder consultar aquest tema de l'avaluació, tant a primària com a secundària.Aquest dogc l'he trobat realment interessant.

http://www.gencat.cat/diari/5155s.htm#1_27000


He recordat que anys anteriors, era realment molt important que un noi/a obtingués el graduat escolar (encara que no tingués les capacitats). Actualment, al noi/a que no l'obtingui, perquè no té capacitats,  (com són la majoria dels alumnes amb PI), poden accedir a altres recursos, que amb graduat no hi poden accedir, com per exemple: PQPI, escoles tallers, .... Per tant, cal tenir clar, abans de donar graduats en secundària, ja que, si realment no l'haurien de tenir, se'ls hi estant tancant les portes a altres recursos formatius molt interessants per aquests alumnes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada